Dit programma helpt je te STOPPEN met Emotie-eten, Cravings en Zelfsabotage, met Natuurlijk Gewichtsverlies als gevolg
– In 6 Krachtige Stappen

“Zoveel meer rust”

“Het is bijna eng hoe goed het gaat. Ook deze week geen eetbuien gehad. Sterker nog, er is veel in huis en ik neem het niet.

De juiste keuzes maken om met fitter te voelen gaan me gemakkelijk af!

Trots op het hele proces, op het doorlopen en doorvoelen. De mist is opgetrokken. Ik ben thuis gekomen bij mezelf.

Als ik daar op terug kijk, wauw! En als bonus 2,5 kilo eraf! AMAZED EN DANKBAAR!”

In 14 weken naar een eetstress en snoepbui vrij leven!

Wat ga je leren?

  • Hoe je het starten stoppen patroon doorbreekt
  • Nieuwe stress- en emotie regulatie skills, zodat je eten niet meer nodig hebt.
  • Cravings stoppen in het moment
  • Je heelt de triggers van emotie-eten en cravings
  • Nieuwe automatische gewoontes creëren, door je brein te herprogrammeren met EFT.
  • Het volgen en vertrouwen van jouw lichaamssignalen
  • Een manier van eten die perfect is voor jou!

Lees de ervaringen van de ladies die jou al voor gingen!

“Larissa is dé deskundige op het gebied van emotie-eten. 200% aanrader!”

Kundig, begripvol en zacht. Precies wat je nodig hebt. Hierbij heeft zij ontzettend veel kennis van de werking van ons brein, hierdoor kom je tot inzichten die je met grote stappen verder brengen. De EFT techniek heeft Larissa als geen ander onder de knie. Deze (in eerste instantie gekke) techniek helpt je om dieper te gaan en de échte oorzaak te achterhalen van het gedrag waar je geen zin meer in hebt. Het is hard werken maar de cursus Bevrijd van emotie-eten is een 200% aanrader!! En heel belangrijk: Larissa neemt de tijd, helpt je, veroordeelt niet, laat op een zachte en kalme manier jouw “barstjes” weer helen.– Google review

Christa van Dijk

“Op vakantie van de uitgespaarde €€ op niet meer bestaande eetbuien”

Als ik emotioneel was at ik tot ik mezelf verdoofde en in slaap viel. Nu check ik in bij mezelf, en laat mijn emoties toe en eruit! Ik voelde aan het begin van het programma weerstand, maar nu voel ik veel meer rust! Ik ga deze week zelfs een paar dagen weg van het geld wat ik heb uitgespaard om niet meer bestaande eetbuien!! Ook heb ik al weken chocolade en allerlei lekkers in huis. Ik pak ik weleens eens iets, maar laat het meestal links liggen! In april gaat mijn broer te trouwen, en ik word er nu al blij van dat ik mezelf mag ‘versieren’. Ik heb mijn kast opgeschoond omdat ik geen ‘grote’ kleding en ‘kleine’ kleding hoef te bewaren. Ik kan niet wachten wat het volgende ‘level’ me nog meer gaat brengen!

Angelique v. Damme

“Ik eet weer zonder schuldgevoel”

Ik was constant bezig met eten en mijn gewicht. Was boos op mezelf en voelde me schuldig als ik niet aan zelfopgelegde regels hield. En ik was een echte emo-eter. Nu laat ik mijn gevoelens door me heen gaan en laat ik het los. Ik kan weer eten zonder schuldgevoel en ik voel veel meer ruimte en rust. Ik heb heel veel gehad aan het tappen (EFT). Ik zou dit programma zeker aanraden! Het pakt echt de reden aan waarom veel mensen eten, wat zo belangrijk is!

Marielle R.

“Door jou kwam ik tot de kern en is mijn leven veranderd”

Ik was totaal de controle kwijt met eten, had veel eetbuien en was in paniek. Door de EFT sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn eetbuien en is mijn leven veranderd. Ook kan ik nu met mijn gevoelens omgaan en voel ik me veilig, zónder ze weg te eten. Ik voel me weer vrij én heb zoveel meer zelfvertrouwen! Ik raad de begeleiding van Larissa aan aan iedereen aan die een ommeslag wil maken in zijn/haar leven en in de relatie met eten en emoties.

Sandra F.

“Ik denk niet eens meer aan chocolade”

Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en zat vast in een negatief spiraal. Ik was onzeker over mijn lichaam en mezelf, wat zorgde voor verdriet en teleurstelling. Ik at deze gevoelens weg door stiekem chocolade te eten. Het is heel moeilijk om hier zelf uit te komen, maar met de begeleiding van Larissa is het opeens makkelijk! Ik voel me veel sterker en zelfverzekerder. Ik heb geen last meer van emotie-eten. Vaak denk ik niet eens meer aan die chocolade. Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar als je bedenkt dat dit je leven veranderd is het de investering meer dan waard!

Anna

“Ik heb eten niet meer nodig om te vluchten”

Ik had een hele slechte relatie met eten. Ik heb al zoveel diëten en andere methoden geprobeerd, maar dat hielp allemaal niet. Larissa heeft me geholpen te ontdekken wat de echte reden achter mijn emotie eten is. Ze heeft me heel veel geleerd en tools gegeven om met stress en emoties om te gaan en ik heb eten niet meer nodig om te vluchten. Ik kan weer van eten genieten, zonder te overeten. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor dit traject! Het was echt een duurzame oplossing om de relatie met mezelf en eten voor goed te veranderen!

Aurane G.

“Dubbel en dik waard”

Ik had ontzettend veel last van eetbuien, vooral door stress. Maar ook als ik me eenzaam voelde of boos was, of iets wilde uitstellen. Ik kan nu veel beter met stress en mijn gevoelens omgaan. Larissa gaf ze me precies die handvatten en super goed toe te passen tools die ik nodig had. Ik zou haar begeleiding zeker aanraden aan iedereen die met eten, een negatief zelfbeeld of emotie-eten worstelt. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap gezet hebt! De enige reden waarom ik twijfelde om aan dit traject te beginnen, was mijn financiële plaatje, maar het was het dubbel en dik waard.

Wendy R.

“Dit heeft me nog zo veel meer gebracht”

Ik was constant met eten bezig en bang om aan te komen. Ik zat vast in de cirkel van alles of niets. En nu vertrouw ik mezelf en mijn lichaam eindelijk weer met eten! Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Gezond eten voelt helemaal niet meer zwaar en ik kan nu ook gewoon genieten zonder schuldgevoel. Haar begeleiding heeft me zoveel meer gebracht dan ik van tevoren dacht. Op alle vlakken van mijn leven durf ik mezelf weer te laten zien!

Mariska

“Larissa is dé deskundige op het gebied van emotie-eten. 200% aanrader!”

Kundig, begripvol en zacht. Precies wat je nodig hebt. Hierbij heeft zij ontzettend veel kennis van de werking van ons brein, hierdoor kom je tot inzichten die je met grote stappen verder brengen. De EFT techniek heeft Larissa als geen ander onder de knie. Deze (in eerste instantie gekke) techniek helpt je om dieper te gaan en de échte oorzaak te achterhalen van het gedrag waar je geen zin meer in hebt. Het is hard werken maar de cursus Bevrijd van emotie-eten is een 200% aanrader!! En heel belangrijk: Larissa neemt de tijd, helpt je, veroordeelt niet, laat op een zachte en kalme manier jouw “barstjes” weer helen.

– Google review

Christa van Dijk

“Op vakantie van de uitgespaarde €€ op niet meer bestaande eetbuien”

Als ik emotioneel was at ik tot ik mezelf verdoofde en in slaap viel. Nu check ik in bij mezelf, en laat mijn emoties toe en eruit! Ik voelde aan het begin van het programma weerstand, maar nu voel ik veel meer rust! Ik ga deze week zelfs een paar dagen weg van het geld wat ik heb uitgespaard om niet meer bestaande eetbuien!! Ook heb ik al weken chocolade en allerlei lekkers in huis. Ik pak ik weleens eens iets, maar laat het meestal links liggen! In april gaat mijn broer te trouwen, en ik word er nu al blij van dat ik mezelf mag ‘versieren’. Ik heb mijn kast opgeschoond omdat ik geen ‘grote’ kleding en ‘kleine’ kleding hoef te bewaren. Ik kan niet wachten wat het volgende ‘level’ me nog meer gaat brengen!

Angelique v. Damme

“Ik eet weer zonder schuldgevoel”

Ik was constant bezig met eten en mijn gewicht. Was boos op mezelf en voelde me schuldig als ik niet aan zelfopgelegde regels hield. En ik was een echte emo-eter. Nu laat ik mijn gevoelens door me heen gaan en laat ik het los. Ik kan weer eten zonder schuldgevoel en ik voel veel meer ruimte en rust. Ik heb heel veel gehad aan het tappen (EFT). Ik zou dit programma zeker aanraden! Het pakt echt de reden aan waarom veel mensen eten, wat zo belangrijk is!

Marielle R.

“Door jou kwam ik tot de kern en is mijn leven veranderd”

Ik was totaal de controle kwijt met eten, had veel eetbuien en was in paniek. Door de EFT sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn eetbuien en is mijn leven veranderd. Ook kan ik nu met mijn gevoelens omgaan en voel ik me veilig, zónder ze weg te eten. Ik voel me weer vrij én heb zoveel meer zelfvertrouwen! Ik raad de begeleiding van Larissa aan aan iedereen aan die een ommeslag wil maken in zijn/haar leven en in de relatie met eten en emoties.

Sandra F.

“Ik denk niet eens meer aan chocolade”

Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en zat vast in een negatief spiraal. Ik was onzeker over mijn lichaam en mezelf, wat zorgde voor verdriet en teleurstelling. Ik at deze gevoelens weg door stiekem chocolade te eten. Het is heel moeilijk om hier zelf uit te komen, maar met de begeleiding van Larissa is het opeens makkelijk! Ik voel me veel sterker en zelfverzekerder. Ik heb geen last meer van emotie-eten. Vaak denk ik niet eens meer aan die chocolade. Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar als je bedenkt dat dit je leven veranderd is het de investering meer dan waard!

Anna

“Ik heb eten niet meer nodig om te vluchten”

Ik had een hele slechte relatie met eten. Ik heb al zoveel diëten en andere methoden geprobeerd, maar dat hielp allemaal niet. Larissa heeft me geholpen te ontdekken wat de echte reden achter mijn emotie eten is. Ze heeft me heel veel geleerd en tools gegeven om met stress en emoties om te gaan en ik heb eten niet meer nodig om te vluchten. Ik kan weer van eten genieten, zonder te overeten. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor dit traject! Het was echt een duurzame oplossing om de relatie met mezelf en eten voor goed te veranderen!

Aurane G.

“Dubbel en dik waard”

Ik had ontzettend veel last van eetbuien, vooral door stress. Maar ook als ik me eenzaam voelde of boos was, of iets wilde uitstellen. Ik kan nu veel beter met stress en mijn gevoelens omgaan. Larissa gaf ze me precies die handvatten en super goed toe te passen tools die ik nodig had. Ik zou haar begeleiding zeker aanraden aan iedereen die met eten, een negatief zelfbeeld of emotie-eten worstelt. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap gezet hebt! De enige reden waarom ik twijfelde om aan dit traject te beginnen, was mijn financiële plaatje, maar het was het dubbel en dik waard.

Wendy R.

“Dit heeft me nog zo veel meer gebracht”

Ik was constant met eten bezig en bang om aan te komen. Ik zat vast in de cirkel van alles of niets. En nu vertrouw ik mezelf en mijn lichaam eindelijk weer met eten! Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Gezond eten voelt helemaal niet meer zwaar en ik kan nu ook gewoon genieten zonder schuldgevoel. Haar begeleiding heeft me zoveel meer gebracht dan ik van tevoren dacht. Op alle vlakken van mijn leven durf ik mezelf weer te laten zien!

Mariska


Nog meer ervaringen

Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel