Bevrijd van emotie-eten

Dit programma helpt je te STOPPEN met Emotie-eten, Cravings en Zelfsabotage, met Natuurlijk Gewichtsverlies als gevolg

Misschien herken je dit?

 • Begin je elke (maan)dag vol goede moed, maar heb je steeds het gevoel dat je faalt?
 • Ben je het zat dat je de hele dag ‘goed’ eet, maar die snoep- en snaaitrek gewoon niet kunt weerstaan?
 • Gebruik je eten als comfortmiddel, afleiding, beloning of troost?
 • Ben je er klaar mee dat eten een constante innerlijke strijd is, wat je maar niet onder controle krijgt?
 • Wil je gewoon lekker in je vel zitten, maar leiden je pogingen tot steeds meer negatieve gevoelens en gedachten?

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je af bent van die strijd met cravings, eetbuien en emotie-eten?
 • Chocolade nog steeds lekker is, maar je zonder moeite gewoon een beetje kunt nemen ipv alles?
 • Je moeiteloos gezond eet én kunt genieten zonder schuldgevoel?
 • De schaamte eindelijk plaatsmaakt voor rust, vrijheid en zelfvertrouwen?
 • Je de tijd en energie die je overhoudt kunt besteden aan wat écht belangrijk voor je is?

Weet dat je niet de enige bent, en dat dit programma dan speciaal voor jou ontwikkelt is!

Bevrijd van Emotie-eten is voor iedereen die:

 • Het zat is om met constant met eten bezig zijn
 • Wil afrekenen met cravings, eetbuien, overeten en emotie eten
 • Klaar is met diëten (zonder echt resultaat), maar zich wél lekker in haar vel en kleding wil voelen.
 • Daarom de OORZAAK wil oplossen van waarom je eet (als je geen honger hebt) en jezelf saboteert
 • Klaar is om oude patronen te doorbreken (met o.a. EFT)

Dat is mogelijk! En daar ga ik je met alle liefde bij helpen in dit programma.

“Ik weet best wat ik moet doen, maar waarom houd ik het niet vol?”

Heel veel mensen zitten met deze vraag. En dat is onwijs frustrerend, ik ken het.  

Als je dit leest heb je waarschijnlijk al best veel geprobeerd om lekkerder in je vel te zitten, om af te vallen of … Je bent een intelligente en zelfstandige vrouw (of man 😉). Een aanpakker. Waarschijnlijk weet je best wat je moet doen. Sporten, genoeg groente, minder suiker en snacks. Je hebt al veel tips en adviezen geprobeerd, maar het werkt niet bij jou… Je verwijt jezelf dat je gewoon niet genoeg wilskracht hebt.

Ik verklap je alvast iets: het gaat niet over nóg meer kennis of weer een nieuwe methode of meer wilskracht kweken.

Ik zal je iets meer van mijn verhaal vertellen.

Eten is niet jouw probleem. 
Eten is precies wat je gebruikt om je probleem op te lossen.


Nog even voorstellen

Hi, Ik ben Larissa Ruwiel. Van oorsprong diëtist en orthomoleculair therapeut. Nu eetpsychologie coach, EFT practitioner en ervaringsdeskundige. Ik was heel lang een emotie-eter. Alleen dat had ik toen niet door…

Mijn gedachten bleven maar draaien: “Ik snoep te veel! Ik kan me niet inhouden! Ik ben te zwak!” Ik nam me keer op keer voor om écht te STOPPEN.

Ik probeerde het op te lossen met meer KENNIS
Na 5 jaar studeren voor diëtist en orthomoleculair therapeut had ik van alles geleerd over de bloedsuikerspiegel, hormonen, van suiker naar vetverbranding switchen, paleo, you name it. Toch had ik nog minder controle over mijn eten dan OOIT!  

Ik schaamde me daar zo voor. At stiekem. En de buitenwereld wist niet hoe erg dit een dagelijkse strijd voor me was…

Is meer WILSKRACHT dan de oplossing?
Ik verweet mezelf dat ik te weinig wilskracht had. Terwijl ik als voormalig topsporter en ‘cum laude afgestudeerde’ toch had bewezen dat ik een doorzetter was? Waarom werkt dat met eten dan niet?
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Totdat ik erachter kwam dat ik een ‘emotie-eter’ was… En al die tijd gewoon op de verkeerde plek had gezocht! Ik vond de oplossing in de psychologie van eten en in EFT (Emotional Freedom Techniques), ofwel ‘tapping. Met EFT kun je tot de dieperliggende redenen voor emotie-eten en zelfsabotage komen, en deze oplossen. Eindelijk begreep ik waarom het niet lukte.

En nu? Nu lukt het wel. Ik ben af van die innerlijke strijd en voel me weer VRIJ! En ik kan niet wachten om je precies te laten zien hoe je je van strijd naar vrijheid gaat!


Het advies wat we vaak horen lijkt zo eenvoudig: “Gewoon discipline tonen en nee zeggen tegen die zin in koekjes, chips of chocola.” 


Jouw onbewuste brein heeft voor 80% de macht in de keuzes die je maakt!

Met je bewuste brein weet je waarschijnlijk precies welke keuzes gezond voor je zijn. Toch kies je vaak voor iets anders, door de invloed van je onbewuste brein. 

Je bewuste brein is dat deel dat denkt: 
Vanaf nu ga ik minder snoepen, ik ga beter eten.”
“Ik heb een plan en ik ga het nu ECHT volhouden!” 

Maar wist je dat ons bewuste brein maar 20% van macht heeft in de keuzes die we maken?

Je onbewuste brein 🧠 is het deel waar al je belemmerende overtuigingen liggen opgeslagen. De angst om opnieuw te falen, en alle oude patronen. Het is de taak van je onderbewustzijn om je te beschermen.

Als de programma’s in je onderbewustzijn nog steeds draaien: “Ik heb chocolade nodig om me beter te voelen,” dan heeft dit 80% van de macht. 

Dan zegt je onderbewustzijn: “nopeee, dat gaan we niet doen! Je voelt onrust en stress, dus laten we chocola eten, of chips, want dan voel je je beter, en het is mijn taak om je veilig te houden.”

Aan de slag met de wortels

Dat is precies waarom eten en afvallen als zo’n innerlijke strijd voelt en het niet lukt. (Voor mij een mega eyeopener) Als je het vertrouwen in jezelf verliest dat je eten maar niet onder controle krijgt na al die pogingen, dan wil ik zo graag dat je weet dat het NIET aan jouw wilskracht ligt.

Bijna alle eetschema’s en coaches focussen zich alleen op het stukje vanuit het bewustzijn. Het topje van de ijsberg. Maar wat ik zie bij mezelf en mijn cliënten is dat pas toen ik EFT ging gebruiken, en me focuste op het innerlijk werk, dat daar de échte transformatie plaatsvond.

De blijvende oplossing vind je in de onderkant van de ijsberg. In de wortels van waarom je doet wat je doet. Met EFT (Emotional Freedom Techniques) werk je met je onderbewustzijn en kun je (oude) emoties, triggers, overtuigingen en patronen loslaten, zodat je jezelf niet meer saboteert. Hierdoor gaat je proces naar eetvrijheid en afvallen zonder dieet in een stroomversnelling!

Stop emotie-eten met EFT en bereik je doelen!

Diëten en eetschema’s zijn alleen gericht op het lichamelijke deel van afvallen. Alleen ons gedrag wordt voor 80% aangestuurd door ons onbewuste brein. Een dieet helpt niet tegen onbewuste eettriggers. 

In dit programma gebruiken we jouw verlangen naar eten als een triggerfactor. We traceren het gevoel die de eetdrang triggert terug in de tijd. Terwijl je ‘tapt’ (zo heet het kloppen met je vingers in EFT), maken we contact met het innerlijke kind dat geassocieerd wordt met deze eetbui. Op dat moment heeft het kind iets meegemaakt dat haar/hem overweldigde, en juist deze gevoelens worden onderdrukt. En om ze beter te onderdrukken, wil je eten. 

EFT is een super goede en gemakkelijke manier om tot de kern van het probleem te komen. Zonder EFT is het veel moeilijker om de oorzaak van emotie eten en saboterend gedrag te achterhalen. Veel mensen vertellen me dat ze helemaal geen herinnering aan hun kindertijd hebben. Maar wanneer we gaan ‘tappen’ komen er eigenlijk altijd herinneringen naar boven waar we vervolgens mee aan de slag gaan. 

Het resultaat is dat je oude emoties loslaat en de onbewuste eettriggers opheft. Voorheen had je al je wilskracht nodig om die drang naar eten te weerstaan. Na EFT ga je merken dat de eetdrang überhaupt bijna niet meer voorkomt.

EFT zorgt ervoor dat er veel meer ruimte is voor rust, ontspanning en helderheid. Je voelt je vrijer, gezond eten voelt makkelijker en je kan oplossingen zien die je eerder niet kon zien (omdat je jezelf aan het saboteren was!)

De modules

Het kan zijn dat deze modules nog worden aangevuld of veranderd. In grote lijnen blijven ze hetzelfde.

Module 1: EetVrijheid Kickstart

Deze module gaat over het ontdekken van jouw ideale voedingspatroon met de Natuurlijk Fit eetprincipes. We duiken in op thema’s als intuïtief eten vs. diëten, wilskracht en eetregels.

Module 2: Stop Cravings

Je leert jouw cravings te begrijpen en ontdekt wat jouw triggers zijn. Je leert hoe je met een speciale EFT techniek je cravings kunt stoppen in 5-10 minuten. Door je brein te herprogrammeren kun je straks moeiteloos ‘een beetje’ nemen en écht daarvan genieten!

Module 3: Emotionele Fitness

Ongewenste eetgedrag is slechts een patroon. Je gaat begrijpen waarom je dit patroon – om te dealen met stress, spanning en emoties – hebt en je gaat leren hoe je dit kunt doorbreken met praktische emotie- & stressregulatie tools!

Module 4: Bye Zelfsabotage

Maak een einde aan het innerlijke touwtrekken. Ontdek de beperkende overtuigingen over eten, afvallen en jezelf, waardoor je vast blijft zitten en hoe je ze loslaat. (Het ligt niet aan je gebrek aan wilskracht, maar aan oude verhalen)

Module 5: Eindig Emotie-eten

Dit is het echte werk: je leert de techniek die je kunt gebruiken om emotioneel eten diep te helen.

Module 6: Eetvrijheid EFT proces

Van verlangens en doelen naar dagelijkse realiteit. Met dit super krachtige EFT proces breek je vrij van de weerstand, en creëer je jouw eetvrijheid realiteit.

Module 7: Stap in je toekomstige zelf

Vanuit deze mindsetshift is keuzes  maken vanuit jouw nieuwe zelf in ene makkelijk en ervaar je dat jouw doel veel dichterbij is dan je denkt. Deze module is een all-time favorite van de cursisten omdat alles wat we tot nu hebben gedaan ‘klikt’ en het zoveel kracht geeft!

EFT / Tapping

Je leert Emotional Freedom Techniques (EFT, ofwel ‘tappen’). Een simpele maar krachtige techniek om emoties en spanning los te laten, en je brein te herprogrammeren om anders te denken en handelen, waar je op veel gebieden in je leven veel aan hebt

Zij gingen je voor!

“Larissa is dé deskundige op het gebied van emotie-eten. 200% aanrader!”

Kundig, begripvol en zacht. Precies wat je nodig hebt. Hierbij heeft zij ontzettend veel kennis van de werking van ons brein, hierdoor kom je tot inzichten die je met grote stappen verder brengen. De EFT techniek heeft Larissa als geen ander onder de knie. Deze (in eerste instantie gekke) techniek helpt je om dieper te gaan en de échte oorzaak te achterhalen van het gedrag waar je geen zin meer in hebt. Het is hard werken maar de cursus Bevrijd van emotie-eten is een 200% aanrader!! En heel belangrijk: Larissa neemt de tijd, helpt je, veroordeelt niet, laat op een zachte en kalme manier jouw “barstjes” weer helen.– Google review

Christa van Dijk

“Op vakantie van de uitgespaarde €€ op niet meer bestaande eetbuien”

Als ik emotioneel was at ik tot ik mezelf verdoofde en in slaap viel. Nu check ik in bij mezelf, en laat mijn emoties toe en eruit! Ik voelde aan het begin van het programma weerstand, maar nu voel ik veel meer rust! Ik ga deze week zelfs een paar dagen weg van het geld wat ik heb uitgespaard om niet meer bestaande eetbuien!! Ook heb ik al weken chocolade en allerlei lekkers in huis. Ik pak ik weleens eens iets, maar laat het meestal links liggen! In april gaat mijn broer te trouwen, en ik word er nu al blij van dat ik mezelf mag ‘versieren’. Ik heb mijn kast opgeschoond omdat ik geen ‘grote’ kleding en ‘kleine’ kleding hoef te bewaren. Ik kan niet wachten wat het volgende ‘level’ me nog meer gaat brengen!

Angelique v. Damme

“Ik eet weer zonder schuldgevoel”

Ik was constant bezig met eten en mijn gewicht. Was boos op mezelf en voelde me schuldig als ik niet aan zelfopgelegde regels hield. En ik was een echte emo-eter. Nu laat ik mijn gevoelens door me heen gaan en laat ik het los. Ik kan weer eten zonder schuldgevoel en ik voel veel meer ruimte en rust. Ik heb heel veel gehad aan het tappen (EFT). Ik zou dit programma zeker aanraden! Het pakt echt de reden aan waarom veel mensen eten, wat zo belangrijk is!

Marielle R.

“Door jou kwam ik tot de kern en is mijn leven veranderd”

Ik was totaal de controle kwijt met eten, had veel eetbuien en was in paniek. Door de EFT sessies zijn we tot de kern gekomen van mijn eetbuien en is mijn leven veranderd. Ook kan ik nu met mijn gevoelens omgaan en voel ik me veilig, zónder ze weg te eten. Ik voel me weer vrij én heb zoveel meer zelfvertrouwen! Ik raad de begeleiding van Larissa aan aan iedereen aan die een ommeslag wil maken in zijn/haar leven en in de relatie met eten en emoties.

Sandra F.

“Ik denk niet eens meer aan chocolade”

Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en zat vast in een negatief spiraal. Ik was onzeker over mijn lichaam en mezelf, wat zorgde voor verdriet en teleurstelling. Ik at deze gevoelens weg door stiekem chocolade te eten. Het is heel moeilijk om hier zelf uit te komen, maar met de begeleiding van Larissa is het opeens makkelijk! Ik voel me veel sterker en zelfverzekerder. Ik heb geen last meer van emotie-eten. Vaak denk ik niet eens meer aan die chocolade. Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar als je bedenkt dat dit je leven veranderd is het de investering meer dan waard!

Anna

“Ik heb eten niet meer nodig om te vluchten”

Ik had een hele slechte relatie met eten. Ik heb al zoveel diëten en andere methoden geprobeerd, maar dat hielp allemaal niet. Larissa heeft me geholpen te ontdekken wat de echte reden achter mijn emotie eten is. Ze heeft me heel veel geleerd en tools gegeven om met stress en emoties om te gaan en ik heb eten niet meer nodig om te vluchten. Ik kan weer van eten genieten, zonder te overeten. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor dit traject! Het was echt een duurzame oplossing om de relatie met mezelf en eten voor goed te veranderen!

Aurane G.

“Dubbel en dik waard”

Ik had ontzettend veel last van eetbuien, vooral door stress. Maar ook als ik me eenzaam voelde of boos was, of iets wilde uitstellen. Ik kan nu veel beter met stress en mijn gevoelens omgaan. Larissa gaf ze me precies die handvatten en super goed toe te passen tools die ik nodig had. Ik zou haar begeleiding zeker aanraden aan iedereen die met eten, een negatief zelfbeeld of emotie-eten worstelt. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap gezet hebt! De enige reden waarom ik twijfelde om aan dit traject te beginnen, was mijn financiële plaatje, maar het was het dubbel en dik waard.

Wendy R.

“Dit heeft me nog zo veel meer gebracht”

Ik was constant met eten bezig en bang om aan te komen. Ik zat vast in de cirkel van alles of niets. En nu vertrouw ik mezelf en mijn lichaam eindelijk weer met eten! Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Gezond eten voelt helemaal niet meer zwaar en ik kan nu ook gewoon genieten zonder schuldgevoel. Haar begeleiding heeft me zoveel meer gebracht dan ik van tevoren dacht. Op alle vlakken van mijn leven durf ik mezelf weer te laten zien!

Mariska

Wat krijg je in dit programma?

Bevrijd van emotie eten leeromgeving afbeelding
Online programma met 7 modules + bonusmateriaal, op eigen tempo te volgen

Elke lesmodule bevat:
* De masterclass
* Het werkboek met daarin de beste oefeningen die ervoor zorgen dat je moeiteloos gezond kunt eten en genieten vanuit rust en vertrouwen.
* De transformatie tool: Emotional Freedom Technique (EFT) video’s, korte meditatie’s of audio’s.

6 Maanden maandelijkse LIVE (groeps)coaching met Larissa

Deze bestaat deels uit een Q&A, zodat we jouw obstakels kunnen tackelen. En deels uit samen begeleidende oefeningen/tapsessies doen, om weerstand naar jouw doel los te laten. Kun je niet live meekijken, dan kun je altijd jouw vragen insturen en achteraf de replay terugkijken.

Toolbox vol EFT tappingsessies, audio’s en video’s

De beste praktische tools en technieken om je brein te herprogrammeren, je food freedom mindset te versterken en emoties los te laten. Zo in je broekzak.

Krachtige online community support

Deel je doorbraken, krijg extra support en stel je vragen in de veilige besloten community op Facebook. Wanneer je je even alleen voelt of een dipje hebt, ontvang je de liefde en support om weer door te groeien! <3

3 x persoonlijke 1 op 1 coaching! (Alleen in het VIP coachingpakket)

In deze persoonlijke (EFT)sessies duiken we volledig in op wat jij nodig hebt in jouw situatie en help ik je om door persoonlijke blokkades heen te werken. Daarnaast krijg je 3 maanden persoonlijke begeleiding, en mag je me onbeperkt whatsapp berichten sturen voor al je vragen.

Zo werkt het programma

Waar sta jij over een paar maanden?

✨Hoe zouden je dagen er uit zien als je niet constant met eten bezig was?
✨Hoe zou het zijn om je lichter en vrijer te voelen?

Ik wil zo graag dat je weet dat dit mogelijk is voor jou! Besef dat je 2 keuzes hebt op dit moment.

Keuze 1: Het toch nog even een paar maanden zelf proberen. Toch nog één keer een dieet. Of ‘dat ene’ wat je vriendin je laatst doorstuurde. Grote kans dat er niets verandert. Hoe zou je je dan over een paar maanden voelen? Als je over 6 maanden terug denkt aan dit moment en de situatie nog steeds hetzelfde is?

Ik weet zeker dat een deel van jou het super spannend vind. Je ‘angstbrein’ verzint allemaal redenen waarom je het (nog) niet moet doen. “Het is te duur” of “Nu is het niet juist moment.” En deze gedachten zijn super normaal! Je kan je hierdoor laten leiden. Maar weet wel dat je voor deze opties ook een prijs betaald.

Je zult altijd ‘ongemak’ ervaren, wat voor pad je ook kiest. Kies daarom heel bewust welk ongemak. Wil je het ongemak van groeipijn voelen of het ongemak van vast blijven zitten in een situatie waar je steeds minder blij van wordt?

Keuze 2: Je stapt uit je comfortzone en gaat serieus aan de slag met het oplossen van de oorzaak van jouw struggle met eten. Grote kans dat alles voor je verandert en dat gun ik je zo!

Dit is wat je allemaal krijgt:

Belangrijk om te weten

Als je het hele programma doorlopen hebt, en je ziet geen resultaat:  100% je geld terug.

90 DAGEN GARANTIE
Dat is hoeveel vertrouwen ik heb in dit programma. Daarnaast wil ik dat je geen enkele drempel voelt. Als je twijfelt over het programma heb ik liever dat je het probeert. Daarom maak ik dit zo makkelijk mogelijk 🙂

Twijfel je nog? Dit is wat anderen zeggen!

Waarom is dit programma uniek?

Juist voor degene die al van alles heeft geprobeerd

Vaak wordt alleen gefocust op eten; WAT, HOEVEEL en WANNEER, maar niet op WAAROM je eet. Ik geloof dat je al best veel kennis hebt, maar dat je een goede reden hebt wáárom je eet. (afleiding, beloning etc.) We doorgronden emotionele patronen en valkuilen. Je leert mindset- , stress- en emotieregulatie skills, waardoor je eten niet langer nódig hebt als copingmechanisme.

Geen quick fix, maar transformatie!

Wilskracht is bij jou niet het probleem én ook niet de oplossing, dus we gaan een laag dieper: je onderbewuste brein. Weerstand en zelfsabotage zijn juist onderdeel van dit proces. Dit programma helpt je de WORTELS van jouw patronen te helen. Deze directe, diepgaande en transformationele aanpak creëert levenslange EetVrijheid!

Professional én ervaringsdeskundige

Ik ken de struggles zelf maar al te goed, en begrijp waar je doorheen gaat. Mijn klanten zeggen altijd dat ze zich bij mij zo op hun gemak voelen om vrij te praten zonder schaamte. Naast mijn kennis en vaardigheden als professional leer ik je ook alle tools en tricks die mij het meest hebben geholpen.


Meest gestelde vragen


Waarschijnlijk heb je veel pogingen gedaan die niet lukte, waardoor je dit denkt. En ik weet hoe frustrerend dat is.

Wat ik je kan vertellen is dat dit programma echt uniek is. Geen oppervlakkig werk, maar we gaan naar de kern.

Weet ook dat er daarom weerstand bij je op kan komen, en het is super normaal dat je deze gedachten hebt.
Vaak is er extra weerstand als je voelt dat dit voor je gaat werken, dat is je angstbrein en dat is normaal.

Je angstbrein wil je heel graag doen geloven dat jij de enige bent voor wie dit niet werkt, omdat het de nieuwe situatie 'EetVrijheid' ook spannend vindt. Dat klinkt heel gek, want het is helemaal niet fijn waar je in zit. Maar voor je angstbrein voelt dit veilig. Onbekend=onveilig. Je zal het door dit programma heen veel beter begrijpen, waarom dit zo is. En het mooie is: je hoeft niet te geloven dat het voor jou ook gaat werken, alleen maar er voor open te staan.

Ik zou echt zeggen, doe mee! Ik geloof echt in dit programma. En als het niet voor je werkt krijg je gewoon 100% je geld terug.

Ja, dat zou zeker kunnen! De focus ligt alleen niet op afvallen, maar op het emotionele aspect van eten. Gewichtsverlies is een natuurlijk gevolg wanneer je opruimt wat er in de weg staat (en dit past bij jouw lichaam). Dat opruimen is wat we in dit programma doen.

Bedenk je maar eens wat er gebeurt als je kan afrekenen met jouw eetbuien, bewuste keuzes kan maken en niet meer zo vaak doorslaat met eten?
Je krijgt geen eetschema of restricties omdat dit op de lange termijn averechts werkt en zelfs voor gewichtstoename zorgt.

Je gaat gezond eten uit liefde voor jezelf en jouw lichaam, waarna jouw lichaam zichzelf in evenwicht brengt.

Eigenlijk net zoveel tijd als dat jij er zelf in wilt steken. Maar gemiddeld besteed je er zo'n 1-1.5 uur per week aan.

En als je misschien bang bent dat je die tijd niet hebt: denk dan eens aan al die tijd en energie die je gaat overhouden als je niet meer zo veel met eten (en je lichaam) bezig bent?
Dit programma is NIET voor jou als:
 • Je je vast wilt houden aan apps die calorieën of percentages bijhouden en je vertellen wat en wanneer je zou moeten eten. (Het oké als je het nog wel een beetje spannend vindt om dit los te laten)
 • Je niet kunt zien dat deze investering het driedubbele waard is
 • Je een quick-fix plan wilt met snel maar tijdelijk resultaat.
 • Je niet bereid bent om je gedachten en gevoelens te onderzoeken.
 • Je op dit moment een eetstoornis hebt als anorexia of boulimia.
Dit programma is WEL voor jou als:
 • Je klaar bent voor transformatie in jouw relatie met eten, jouw lichaam en jezelf.
 • Je bereid bent om daarvoor een investering in tijd en geld te doen
 • Je wilt bouwen aan emotionele fitness; het leren loslaten van emoties i.p.v. onderdrukken.
 • Je behoefte hebt aan CONCRETE en EFFECTIEVE tools.
 • Je er klaar voor bent om je huidige mindset, perfectionisme en overtuigingen los te laten.
 • Je toe bent aan DUURZAME resultaten.
 • Je VOELT dat dit nu de juiste stap is voor jou en je er klaar voor bent om ALL-IN te gaan!

Ben je klaar voor rust en vrijheid in eten?

Dit krijg je er allemaal bij als je nu start:


Zie hier ervaringen van oud-deelnemers!

Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel
Review Bevrijd van emotie-eten Larissa Ruwiel

Ben jij er klaar voor om JA te zeggen tegen jezelf?