• Waarom besloot je dit traject te doen?
  Ik had een hele slechte relatie met eten. Ik gebruikte eten om te dealen met emoties en stress, en ik was de hele dag bezig te denken aan wat ik wel en niet zou moeten eten. Soms lukte het om ‘goed’ te eten en om me aan mijn eigen eetregels te houden, maar er kwam altijd een moment waarop ik weer overat. Ik voelde me schuldig en heel onzeker over mijn lichaam.

  Wat is de transformatie die je hebt doorgemaakt?
  Larissa heeft me heel veel geleerd en tools gegeven om met stress en emoties om te gaan en ik heb eten niet meer nodig om te vluchten. Ik kan weer van eten genieten, zonder te overeten. Ik luister veel beter naar mijn lichaam en naar mijn hongergevoel, en tegelijk ben ik veel milder en liever naar mezelf als dat een keer niet lukt.

  Ook de relatie tot mezelf is veel beter geworden. Ik voel me veel meer op mijn gemak bij anderen en ik durf mezelf te uiten. Ik voel me veel vrijer om te doen wat ik echt wil, en ik heb veel meer zelfvertrouwen in wie ik ben en wat ik doe.

  Zou je de begeleiding van Larissa aanraden?
  Ik denk dat deze coaching heel goed helpt als je last hebt van emotie- en stress eten en alsmaar in dezelfde gewoontes terugvalt. Ook als je merkt dat je veel verschillende diëten probeert om af te vallen en je jezelf allerlei eetregels oplegt, maar uiteindelijk toch terugvalt in emotie eten. Als je veel stress rondom eten hebt, dan is deze coaching heel waardevol. Je leert echt weer hoe je een gezonde relatie met eten én met je gevoel kunt creëren! Natuurlijk moet je wel bereid zijn om aan jezelf te werken en open staan voor verandering. Maar hierbij word je heel goed en liefdevol begeleid.

  Had je twijfels voordat je deze keuze maakte?
  Voordat ik begon met de coaching, twijfelde ik een aantal keer: wat nou als het niet helpt? Het me niet lukt? Of aankom i.p.v. afval? Kan ik niet beter al mijn energie verzamelen om nog één keer een streng dieet te volgen en af te vallen? Gelukkig won mijn vertrouwen het. Ik heb al zoveel andere methoden geprobeerd, maar dat hielp allemaal niet. Larissa heeft me geholpen te ontdekken wat de echte reden achter mijn emotie eten is. Ik ben zo blij dat ik heb gekozen voor dit traject! Het was echt een duurzame oplossing om de relatie met mezelf en eten voor goed te veranderen. Uiteindelijk ben je natuurlijk zelf degene die deze verandering zal maken, maar Larissa begeleid je bij elke stap en geeft je heel veel vertrouwen en steun!

  Aurane G.
 • Waarom besloot je dit traject te doen?
  Ik had ontzettend veel last van eetbuien vooral door stress. Maar ook als ik me eenzaam voelde of boos was. Of me ergens heel erg druk om maakte. Ook at ik vaak om dingen die ik niet leuk vond om te doen uit te stellen.

  Wat is de transformatie die je hebt doorgemaakt?
  Ik kan nu veel beter met stress en mijn gevoelens omgaan. Ik laat ze toe en ze mogen er zijn. Dat heb ik bij jou geleerd aan de hand van goed toe te passen tools. Ik voel me daardoor stukken beter. Het komt nog wel eens voor dat ik overeet, maar ik ben niet meer boos op mezelf als dat gebeurt. Ook kan ik nu veel beter achterhalen waar dit gedrag vandaan komt en weet ik er vaak een volgende keer weer beter mee om te gaan.

  Zou je de begeleiding van Larissa aanraden?
  Ik heb dit traject als zeer prettig ervaren. Larissa is een hele lieve coach waar ik me meteen bij op mijn gemak voelde. Ze begreep me heel goed en daardoor had ik totaal geen schaamte en kon ik veel beter aan mezelf werken. Ook gaf ze me precies die handvatten die ik nodig had. Ik zou haar begeleiding zeker aanraden aan iedereen die met eten, een negatief zelfbeeld of emotie-eten worstelt. Ik ben blij en dankbaar dat ik deze stap gezet hebt!

  Had je twijfels voordat je deze keuze maakte?
  De enige reden waarom ik twijfelde om aan dit traject te beginnen, was mijn financiële plaatje, maar het was het dubbel en dik waard.

  Wendy R.
 • Waarom besloot je dit traject te doen?
  Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel. Ik was onzeker over mijn lichaam en mezelf, wat zorgde voor verdriet en teleurstelling. Het was mijn gewoonte om deze gevoelens weg te stoppen door stiekem chocolade te eten. Dit gaf even een fijn gevoel, maar daarna kwam al snel weer schaamte en teleurstelling waardoor ik in een negatieve spiraal vastzat.

  Wat is de transformatie die je hebt doorgemaakt?
  Ik ben veranderd van onzeker en ontevreden naar iemand die van zichzelf durft te houden en zichzelf accepteert zonder perfect te hoeven zijn. Ik heb geen last meer van emotie-eten. Vaak denk ik niet eens meer aan die chocolade. Ik kan nu met mijn emoties omgaan zonder deze weg te hoeven stoppen met eten. Daarnaast voel ik me sterker en zelfverzekerder en doe spontaan dingen buitenshuis of met de kinderen die ik eerst uit schaamte/onzekerheid/futloosheid niet deed.

  Zou je de begeleiding van Larissa aanraden?
  Absoluut! Aan alle vrouwen die worstelen met emotie-eten en die het gevoel hebben om steeds in die negatieve spiraal te blijven hangen. Het is heel moeilijk om hier zelf uit te komen, maar met de begeleiding van Larissa is het opeens makkelijk!

  Had je twijfels voordat je deze keuze maakte?
  Vooraf heb ik even getwijfeld over de kosten, maar als je bedenkt dat dit je leven kan veranderen en dat je door dit traject weer van jezelf kan leren houden is het de investering meer dan waard!

  Anna
 • Waarom besloot je dit traject te doen?
  Ik was constant met eten bezig en bang om aan te komen. Ik zat vast in een vicieuze cirkel van periodes waarbij ik heel goed at, om het dan weer compleet los te laten als ik het toch al had ‘verpest’. Ik wilde gewoon ‘normaal’ eten, afkomen van emotie-eten en werken aan mijn mindset en zelfbeeld.

  Wat is de transformatie die je hebt doorgemaakt?
  Eindelijk vertrouw ik mezelf weer met eten! Ik luister naar en vertrouw mijn lichaam nu i.p.v. de regeltjes die ik jaren had voor mezelf . Ik zit veel lekkerder in mijn vel. Gezond eten voelt helemaal niet meer zwaar en ik kan nu ook gewoon genieten zonder schuldgevoel.

  Zou je de begeleiding van Larissa aanraden?
  Zeker! Aan de slag gaan met ‘eten’ heeft me zoveel meer gebracht dan ik van tevoren dacht. Juist op heel veel anderen gebieden in mijn leven. Ik voel me veel zelfverzekerder en geniet veel meer van sociale events (waar ik eerst vooral bezig was met eten, hoe ik er uit zag en wat mensen van me zouden denken).

  Mariska